Welcome to J-Coils LLC

J-Coils LLC was created to offer its experience in the field of cutting, sheet metal processing, iron and steel. With many years of experience created in the market, the company introduces its services in the design and implementation of heavy and light metal structures through a specialized staff. J-Coils offers complete technical and service solutions in the field of sheet metal cutting and processing, process control and service for various industries.

Welcome to J-Coils LLC

J-Coils LLC was created to offer its experience in the field of cutting, sheet metal processing, iron and steel. With many years of experience created in the market, the company introduces its services in the design and implementation of heavy and light metal structures through a specialized staff. J-Coils offers complete technical and service solutions in the field of sheet metal cutting and processing, process control and service for various industries.

Our services

Design

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Laser cutting

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Bending

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Milling

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Turning

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Rolling

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Powder Coating

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Welding

We offer the design of civil and industrial buildings based on metal construction.

Professional and reliable partner

J-Coils LLC was created to offer its experience in the field of cutting, sheet metal processing, iron and steel. With many years of experience created in the market, the company introduces its services in the design and implementation of heavy and light metal structures through a specialized staff. J-Coils offers complete technical and service solutions in the field of sheet metal cutting and processing, process control and service for various industries.

Partner profesional dhe i besueshëm

Kompania J-Coils sh.p.k, është krijuar për të ofruar eksperiencën e saj në fushën e prerjes , përpunimit të llamarinës, hekurit dhe celikut. Me një eksperiencë shumëvjecare e krijuar në treg, kompania prezanton shërbimet e saj në projektimin dhe zbatimin e konstruksioneve metalike të rënda dhe të lehta përmes një stafi të specializuar. J-Coils ofron zgjidhje të plotë teknike dhe të shërbimeve në fushën e prerjes dhe të përpunimit të llamarinës, kontrollin e procesit dhe shërbimin për industri të ndryshme.

Our Projects

Recent projects of our company.

Follow us on Instagram
@jcoilsmetal

Menu
Hap chatin
1
Të duhet ndihmë?
Përshendetje, si mund tju ndihmojmë?